Thursday, June 19, 2008

Petre Deselnicu Arena

One of the most important former players of Universitatea Craiova gave today his name to a new training field. The most important training field of our team is called Petre Deselnicu. He was a player of Universitatea Craiova from 1960 to 1978. At this important moment from our team's life were people 500. They celebrated the memory of Petre Deselnicu. Our team made a demonstrative game followed by a dinner offered by Universitatea Craiova's owner. This will be a new stadium with 3000 places and lighting improvements. You can see some pictures bellow:
On the memorial plate is written: Petre Deselnicu (aka Tai-Pan) 23 September 1946 - 14 July 2003. 243 games in the Romanian first league, 12 goals. One time Champion Of Romania (1973-1974) and one time Cup Of Romania winner (1977). He was vice-president of Universitatea Craiova in1990/1991 and 2002/2003 seasons. Maestro of the Sports and Honor Citizen of Craiova municipality.

9 comments:

Cristian said...

Da vreau sa face schimb de link-uri, chiar imi place blog-ul tau :)

sabin fota said...

salut!
imi place blogul tau, al meu e asta:
http://sevenwhitelions.blogspot.com/

Dan said...

tare de tot
http://craiovamea.com

neuronu said...

@offline

Trupa ShowTime te invita la stand-up comedy

Joi, 18 septembrie, ora 21 hai si tu cu prietenii tai in Cafe Teatru Play sa vezi un spectacol cu mult umor, fara inhibitii, fara cenzura in care lucrurile se spun “pe bune” si sa razi asa cum nu ai mai facut-o de mult.

Atentie! Spectacol cu limbaj explicit!

Accesul interzis pudicilor si celor sub 16 ani!“

P.S. Scuze pt offline

agnes said...

La intrarea principală a stadionului a fost montată o plăcuţă omagială cu chipul lui Petre Deselnciu, alături de care au fost trecute echipele şi perioada în care a jucat, precum şi o frază rostită de fostul jucător: “Pe Oblemenco l-am pupat de mai multe ori decât pe nevasta-mea, de câte goluri a dat”.

---------------
ages
Internet Marketing

Cristi said...

Prin anii 1970-1972, cand eram coleg de facultate cu Petrica (Taliba) DESELNICU, unele din cele mai frumoase amintiri, in afara de meciurile castigate de echipa, sunt cele in care, la Agop (cafeneaua de vis-a-vis de Universitate), Petrica si alti fotbalisti veneau si, in pauza de la 10 (prelungita de multe ori), in fumul tigarilor si aroma cafelelor lui Agop, ne povesteua fazele meciului abia incheiat. De obicei incepea cu "Ba, nenica" si urma un deliciu ...
Ce vremuri !

Marius said...

http://blogatu.blogspot.com/2008/10/craiova-bloggers-meeting-6.html Craiova Bloggers Meeting 6, pe 8 noiembrie. In curand mai multe detalii.

Marius said...

http://blogatu.blogspot.com/2008/11/craiova-bloggers-meeting-6-detalii.html Te invit la Craiova Bloggers Meeting 6, care va avea loc maine, de la ora 17:00 la Griffon Youth Hostel. Harta e in linkul pe care l-am postat pe site :)

Blogatu said...

Salut, te anunt despre doua actiuni dedicate bloggerilor din Craiova. Este vorba despre primul concurs adresat exclusiv bloggerilor din Craiova: http://www.ionutstroe.ro/blog/?p=75

dar si despre invitatia de catre Gazeta de Sud adresata bloggerilor de a participa la proiectul Infrunzeste Craiova: http://blogatu.blogspot.com/2008/11/bloggerii-craioveni-sustin-infrunzirea.html